но с другой стороны подумать - 1000$ (сравнительно не большая сумма ведь) в месяц может принести 100$ без рисков (10% прибыли, да?), а сейчас это 2700 грн что очень даже не плохая зарплата
Тут якийсь діссонанс, або $1000 - це таки баснословні бабки, або ж 2700 грн це копійки... Хоча для мене істина десь посередині... не так просто й вільну штуку знайти, але 2700 грн це не ті гроші, за які можна було б прожити моїй сім'ї.
без рисков (10% прибыли, да?)
Це теж трошки перебільшено... 10% реально, але не без ризику... на форексі взагалі нічого не бува без ризику.
если есть средства для жизни, то с форекса не выводить
Так і роблю...
но желательно раскидать по нескольким компаниям на случай если они обанкротятся
От з цим трошки дурку упоров, якось вклав більшу частину своїх накопичень у фх-тренд, трясця його батьку... Звісно, я з процитованим твердженням погоджуюся, але так склалося, що я шукав хоч якісь компанії, що мають хоч якесь відношення до України і бажано ніякого до північного сусіда, хоча за фактом фх-тренд то якраз його таки достатньо мав... кажуть, що вкрадені грошики безпосередньо прийняли участь у підтримці війни на Сході України... тобто не кажуть, а на офіційному сайті СБУ є публікація (можливо це й брехня).
Никогда не поздно создать свой проект и зарабатывать на этом, учитывая то (насколько я понимаю) у вас есть в этом опыт?
Не дуже хочеться розписувати свої особистісні особливості, що я вмію, чого ні... так вже склалося, що з кількох (небагатьох) спроб створити такий проект, в мене не вдалась жодна, мабуть, треба трошки мати ще уявлення про розкрутку, а також добре розуміти, що людей може зацікавити, а що ні. Зараз от теж маю форум, подібний до цього... на ньому з перемінною активністю крутяться десь до 40 осіб і далі все... ступор. Робота в переміжку з прокрастинацією поглинають весь час, натхнення щось створювати зараз нема... можливо, треба трохи почекати... та й навіщо створювати? Треба просто спробувати з новими силами штовхати те, що вже є... от, хотів коротко, а вийшло, як завжди ;)
Если это нравится, то найдите однодумцев и вперед, что мешает?
Робота і прокрастинація
А по поводу трейдинга, сейчас уже не торгуете?
Торгую. Маю ще один рахуночок зі своїми кревними, а також дещо з дрібницями, бонуси-шмонуси... копійчані забавки...