• 📊 Добро пожаловать на информационный портал и форум о заработке Pro100Money!

    🔥Самые актуальные новости в мире финансов и инвестиций. Присоединяйтесь к нашей команде, для этого нужно пройти быструю регистрацию

ccloan.ua - онлайн кредит на карту

Kassiopa

Premium
Сообщения
54
Реакции
24
ccloan-min.png
CC ЛОУН – это современный и простой онлайн сервис, с помощью которого Компания предоставляет кредиты на банковские карты за максимально короткое время.

Цель ccloan.ua - сделать процесс получения кредита прозрачным, простым, быстрым и предложить клиентам удобный финансовый сервис. У сервиса высокие стандарты защиты персональных данных, на сайте осуществляется шифрование данных потребителей, отвечающее требованиям международных правил информационной безопасности.

Чтобы получить кредит необходимо:
  • зарегистрироваться на сайте
  • заполнить заявку(подтвердить личность документами, пройти верификацию карты, выбрать сумму кредита и срок кредита)
  • получить деньги
Погасить кредит можно несколькими способами:
  • в личном кабинете
  • через терминалы самообслуживания
  • с помощью банковского перевода
CC ЛОУН находится по адресу ccloan.ua
 
Последнее редактирование модератором:
По началу все супер, проценты кажется небольшими и отзывы в интернете только положительные. Но потом оказалось с договорами проблемы, оформлено все не по закону. Данные могут быть переданы третьим лицам, это вообще нонсенс. С процентами тоже не все гладко, как кажется. Буквально на день стоит просрочить платеж и начинаются телефонные звонки с угрозами... Меня это удивило, так как сразу к этому кредиту ccloan не было никаких претензий в интернете. Сейчас хорошенько поискала информацию на других сайтах и наткнулась а массу негатива и все примерно одинаково. Не советую никому связываться с этим кредитом, лучше попросить у знакомых или поискать другую контору, но с этими мошенниками лучше не заключайте никакие договора и будете спать спокойнее.
 
Потрібен мікрокредит без проблем та відмов? Твій шлях до CCLoan!
Практика мікрокредитування (отримати кредит на карту без поручителів, довідки про доходи і застави) сьогодні є трендом на міжнародному ринку фінансових послуг. Тепер практика взяти кредит онлайн не в банку прийшла і в Україну.

Швидкі кредити в Україні – хто вам допоможе краще, швидше і вигідніше за всіх?
В Україні оформити кредит онлайн, звернувшись в так звані мікрофінансові організації (МФО), стало актуальним лише останні кілька років. Низький відсоток (а іноді і спеціальні акційні пропозиції, які дають можливість оформити першу позику безвідсотково), швидкі терміни надання мікрокредиту в поєднанні з відсутністю паперової тяганини роблять онлайн кредити для громадян України дуже зручними та вигідними.

Переваги компанії CCLoan: вигідно, швидко і практично без відмов
Шукаєте надійну МФО, в якій умови вигідні та безпечні, а показник відмови супернизький? Тоді зверніть увагу на міжнародну кредитну компанію CC Loan, яка надає фізичним особам найкращі умови отримання кредиту на картку. СС Лоан успішно працює понад 3 роки в Іспанії та Грузії, в Україні кредитна компанія отримала всі необхідні ліцензії та дозвільні документи для надання фінансових послуг. Звернутися в СС Лоан за мікропозикою може житель будь-якого населеного пункту України – головне, щоб був доступ в інтернет та мобільний зв'язок. Звернення в МФО «СС Лоан» – це 100% гарантія безпечних фінансових послуг, повна відсутність «підводних каменів» у вигляді прихованих додаткових платежів у кредитному договорі і практично нульовий відсоток відмови. В СС Лоан можуть взяти кредит на картку ті, хто не може звернутися в звичайний банк за отриманням позики через:
● Відсутність можливості отримати і надати довідку про офіційне працевлаштування або офіційний дохід недостатньо високий для кредитної комісії банку, яка приймає рішення про надання позики. У компанії «СС Лоан» зможуть взяти кредит на карту громадяни України старші 18 років, які офіційно не мають доходу або мають низький дохід.
● Відсутні поручителі, які готові взяти на себе фінансову відповідальність у разі відсутності можливості виплатити борг позичальником. Під час звернення в МФО «СС Лоан», щоб оформити кредит на карту терміном на місяць, поручителі не потрібні.
● Якщо вам потрібна мікропозика в межах чинної базової пропозиції кредитної компанії «СС Лоан», то відомості про цінне майно в якості застави не знадобляться.
● Швидкі кредити потрібні тим, кому гроші знадобилися терміново і на не дуже тривалі періоди кредитування. Банки не можуть надати кошти протягом доби, тоді як кредитна компанія «СС Лоан» готова переказати їх на вашу банківську карту протягом кількох годин після надання паспортних даних, індивідуального номера платника податків та підписання вами кредитного договору. Окрім того, банкам невигідно оформляти швидко строкові кредити, тоді як в МФО CCloan можна оформити позику 100-15000 грн терміном до 30 календарних днів (включно).
● Позичальники з проблемною кредитною історією і відкритими позиками в інших МФО та банках можуть гарантовано розраховувати на надання швидкого кредиту в СС Лоан. Ми успішно співпрацюємо з позичальниками, у яких є відкриті позики від інших кредиторів. Нам довіряють – ми довіряємо своїм клієнтам!
 
Назад
Сверху